Uw apparaat

Referentie: FAN108

Merk: HP laptop

Koelventilator 858970-001 860348-001 DFS150205AMOT HP Omen 15-ax series

Maakt je laptop HP Omen 15-ax series veel lawaai? Dat is meestal het resultaat van een koeling die probeert de hard werkende processor af te koelen, de koelventilator is een onmisbaar onderdeel van het warmteafvoersysteem van je laptop. Het is verantwoordelijk voor het verwijderen van de hete lucht die wordt gegenereerd door de processor en andere...

Prijs € 15,95
Meer
Laatste items in voorraad
Alle beste verkochte producten
Medion
Medion Laptop reparatie & Onderdelen

Medion

Onderdelen voor Medion laptop kopen of Medion laptop repareren bij Computersall Laptop reparatie.

Ben je op zoek naar Medion laptop scherm, Medion laptop toetsenbord, Medion laptop lcd kabel, Medion laptop dc power jack, Medion laptop scharnieren, Medion laptop ventilator of andere onderdeel voor je Medion laptop dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een enorme voorraad van Medion laptop vervangende onderdelen Gegarandeerde 100% compatibel met Medion Laptop . Als er iets dat je nodig hebt die je niet ziet op ons site laat het ons weten en we kunnen de meeste waarschijnlijk krijgen voor je.

Onderdeel aanvragen

close

Onderdeel aanvragen

 

Selecteer gewoon je Medion model die overeenkomt met jou. Wij zijn je online winkel als het om Medion Laptop onderdelen & Reparatie gaat.