Laptop Cpu Koeler 646578-001 Maximaliseren

Cpu Koeler HP G42 Compaq Presario CQ42

Laptop Cpu Koeler Geschikt voor

HP G42 Series

Compaq Presario CQ42 series

Beschikbaarheid: op voorraad

6 Artikelen In voorraad

  • 4-PINS
  • 3-PINS
Gratis Verzending!

19,95 € incl. BTW

 Word vriend van Computersall

Like ons en ontvang 5 % Kortingscode!

 Word vriend van Computersall

Als u nog niet bij Facebook bent aangemeld , kunt u zich eerst aanmelden en dan deze pagina te verversen voordat u op de Like button . Anders wordt u uw kortingscode niet genereert.

Je laptop is altijd warm of maakt steeds meer lawaai waarschijnlijk  heeft de CPU koeler last van stofophoping of er is een andere vorm van slijtage of beschadiging. Met behulp van dit  vervangende Cpu koeler heb je een goed gekoelde laptop weer terug en je laptop is snel weer als nieuw.

Bijna alle laptops hebben mechanische geforceerde koeling nodig in de vorm van een ventilator, om met name de warmte van de processor (CPU) en de grafische chip (GPU) af te voeren. Laptops hebben een temperatuurgestuurde ventilator.Dit wil zeggen, hoe warmer de CPU/GPU wordt hoe harder de ventilator gaat draaien.

Een gemiddelde Cpu koeler produceert 90 W aan hitte. Bij een te hoge temperatuur begeven bepaalde onderdelen in de computer het door o.a smelten van de gevoelige circuits in het onderdeel, waardoor een Cpu ventilator essentieel is. Ook verslechtert warmte de overdrachtskwaliteit van de geleiders waardoor er fouten zullen optreden met eventueel een systeemcrash tot gevolg. De  cpu koeler kan gebaseerd zijn op waterkoeling of luchtkoeling, maar tegenwoordig ook thermo-elektrische koeling.

 Algemeen

Conditie:nieuw
Garantietermijn:6 Maanden
Merk:OEM
Partnummer - OEM code: FAN014

Categorisering

Categorie:CPU koelers
Toepassing:Laptop

 

 

 

Summary

  • Product Name:Cpu Koeler HP G42 Compaq Presario CQ42
  • Product Reference: FAN014
  • Price: 19,95
  • Rating: 9.4/10 based on 1243 user ratings
  • Description: Laptop Cpu Koeler Geschikt voor HP G42 Series Compaq Presario CQ42 series
Path: Cpu Koeler HP G42 Compaq Presario CQ42