Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Verzenden & retourneren

Levering
Alle producten worden binnen 3 werkdagen verzonden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Tarieven
De prijzen in onze winkel zijn incl. 21%BTW. Het totale aankoopbedrag (inclusief btw en eventuele verzendkosten) worden altijd getoond voor het afronden van de bestelling.

Annuleren
Standaardbestellingen gedaan via de webwinkel kunnen, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen kosteloos geannuleerd worden en het retour aan te melden. (standaardbestellingen: zie algemene voorwaarden).

Retourneren
Standaardbestellingen gedaan via onze webwinkel mogen 14 dagen na het annuleren of het melden van annuleren geretourneerd worden. Het aankoopbedrag (inclusief btw en eventuele verzendkosten) wordt 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen (mits in onbeschadigde, originele verpakking en voldoende gefrankeerd verzonden) teruggestort op uw rekening.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Dit geldt alleen voor de standaard impulsaankopen. (standaardbestellingen: zie algemene voorwaarden).

Computersall
Duinluststraat 3
1024 VH Amsterdam
Nederland

Beschadigd product ontvangt

Alle schades dienen binnen 3 werkdagen na de dag van bezorging te worden gemeld.

Wij verzoeken u zoveel mogelijk details over de beschadiging te vermelden:

  • Is de beschadiging van het product al zichtbaar voor- of na opening?
  • Was de doos/verpakking beschadigd?
  • Graag verzoeken wij u ons enige foto´s (5 foto’s) toe sturen van de schade en de verpakking . (1 foto van de buitenverpakking van de zending met het verzendlabel zichtbaar. 1 foto van de binnenverpakking, waarbij de inhoud en het beschermingsmateriaal in het pakket duidelijk zichtbaar zijn 3 foto’s van de artikelen. Dit betekent 1 foto van alle artikelen samen en 2 detailfoto''s)

Retourkosten
De retourkosten die hiermee gemoeid zijn draagt de koper. De koper draagt tevens een zorgplicht in geval van retournering van het product, inclusief de aflevering van het product bij Computersall. De consument is aansprakelijk voor de waardevermindering van het product die het gevolg is van een onzorgvuldige behandeling en/of aflevering. Indien het product niet in dezelfde staat door Computersall wordt ontvangen als u heeft ontvangen, inclusief eventuele toebehoren, wordt er een beroep gedaan op het opschortingsrecht dat Computersall toekomt tot de schade is vergoed. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Retourzendingen die niet compleet zijn worden niet, of slechts gedeeltelijk vergoed. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product gerestitueerd op het rekeningnummer waarmee u betaald heeft, tenzij anders verzocht.

Hoe stuur ik een Artikel retour ?

Informatie over bestellingen
Wij houden u (via e-mail) op de hoogte over de status van uw bestelling. Daarnaast kunt u indien gewenst de voortgang van de verwerking van uw bestelling online volgen.