Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Ineens geen beeld meer en je PS4 (PS5 geen beeld) geeft blauwe licht en na een tijdje wit dan de PS4 gewoon goed is opstart (PS4 start niet meer op) maar er wordt geen beeld en geluid uitgestuurd naar de HDMI poort. Meestal het vervangen van de HDMI-poort lost je probleem op. Soms is de HDMI Poort van binnenkant beschadigd. Helaas is een veelvoorkomend probleem met de PS4 een kapotte of versleten HDMI poort. HDMI poort reparatie is een van onze veel voorkomende reparaties.

PS4 HDMI poort vervangen

De enige goede en permanente oplossing voor een slechte PS4 HDMI poort (PS5 HDMI Poort Vervangen) is om de hele poort te vervangen. Sommigen hebben alleen pinnen die zijn terug gedrukt zodat ze niet langer contact maken met de pinnen op de kabel. Hoewel je deze pinnen vaak terug kunt duwen, is er geen goede manier om ze daar te houden. De hele HDMI poort moet worden vervangen om dit permanent te herstellen.

PS4 HDMI Poort kapot – Symptomen

De Symptomen van Playstation HDMI poort problemen:

  • Zwart beeld of geen beeld
  • Slechte Beeld of vervormde beeld
  • Geen signaal op tv, ruis of slecht beeld
  • Wanneer u de PS4 inschakelt, als het licht blauw begint en uiteindelijk wit wordt zonder display, heeft u waarschijnlijk een probleem met de HDMI of HDMI IC als het lampje nooit wit wordt, is het waarschijnlijk een POST probleem en je krijgt toch geen video.
  • HDMI poort is zichtbaar beschadigd, aan de binnenkant zie je verbogen koperen pin

Het eerste wat u moet doen, is de HDMI poort controleren op tekenen van schade.PS4 HDMI Poort kan beschadigd raken als u er constant aan trekt, of als het HDMI Kabel te agressief wordt ingebracht. Stof en vuil kunnen ook binnendringen in de PS4 HDMI poort en mogelijk schade veroorzaken

Kan ik de HDMI poort zelf vervangen?

Playstation HDMI poort kan erg moeilijk te repareren, tenzij u over expertniveau soldeer- en elektronicaherstelvaardigheden beschikt. Ze zijn gesoldeerd op het moederbord met 4 hoofdpinnen met veel soldeer, en ze hebben ook nog aantal kleine pinnen die ook op soldeerblokken op het moederbord moeten worden gesoldeerd.

PS4 HDMI Poort Reparatie

PS4 HDMI poort reparatiekosten

Bij Computersall kunt u terecht voor alle Playstation 4 modellen, Voor Playstation reparatie meld je reparatie aan.

Het vervangen van PS4 HDMI Poort kost 60,00€ incl BTW , voor PS4 Slim en Pro kost het 70,00€ incl. BTW. Bij het vervangen van de Playstation 4 HDMI poort zit standaard een onderhoudsbeurt waarbij de PS4 stofvrij word gemaakt en de koel pasta word vervangen.