Laptop scherm vervangen touchscreen

Hoewel laptop touchscreen al vele jaren bestaan, zijn ze pas recentelijk weer populair geworden en verkrijgbaar bij verschillende merken. Je kan een Laptop met touchscreen kopen waarmee het scherm kan worden omgedraaid (X360) of verwijderd om als een tablet te worden gebruikt (2-in-1 Laptop).

Er zijn momenteel 3 soorten touchscreen laptops. Degenen die een LCD scherm gebruiken om een ​​afbeelding weer te geven en een afzonderlijk digitizerglas (voorglas) aan de voorkant om te reageren op uw aanraking met dit type gaat meestal de voorglas (digitizerglas) stuk en dit kan je apart vervangen, nog een type die een scherm heeft met ingebouwde touchscreen (alles in een) daar wordt het scherm vervangen met hetzelfde type scherm en het derde type is een scherm met apart touchscreen maar die kan je niet los van elkaar dus als alleen het touchscreen (voorglas) stuk is en niet het scherm zelf (achterglas) het vervangen van beide (assembly) nodig.

Laptop scherm vervangen touchscreen prijs zou verschillen vanwege resolutie en het type. Om die reden bieden wij gratis offerte aan. We zullen binnen 24u een gratis prijsopgave geven. We nemen zowel arbeid als onderdelen in de offerte op, zodat u weet wat het kost om het te repareren.

Bij Computersall kunt u terecht voor alle Laptop scherm touchscreen reparaties, meld je reparatie aan voor Laptop touchscreen reparatie kosten en ontvang binnen 24u gratis offerte.

Laptop scherm vervangen touchscreen, Touchscherm reparatie