Is uw laptop scherm gebarsten? Krijgt u strepen op het beeld als u de deksel beweegt? Of heeft u helemaal geen beeld meer? Beeldscherm reparaties van uw laptop worden snel en vakkundig uitgevoerd. Een kapot scherm is een van de meest voorkomende defecten van een laptop. Met een barst in je scherm is het onmogelijk om goed op je laptop te werken. Snel vervangen is dus van belang. Heel vervelend natuurlijk, maar dan zou het laptop scherm vervangen moeten worden. Bij laptop scherm reparatie door Computersall bent u op het juiste adres!.

Bij Computersall weten we dat een kapot laptopscherm niet het einde van je laptop is, want als je bij ons bent, kun je erop vertrouwen dat je goed passend laptopscherm krijgt om je laptop weer tot leven te brengen. Wij hebben de meest voorkomende Lcd-schermen altijd op voorraad en kunnen daardoor de reparatie van uw laptop uitvoeren terwijl u wacht.

Scherm laptop kapot? Laptop scherm vervangen vakkundig bij Computersall. Laptop scherm snel reparatie service reparatie aanmelden

Laptop scherm reparatiekosten

Als u zich afvraagt ​​over de kosten van reparatie van een laptopscherm, zult u blij zijn te weten dat dit niet zo duur is als u zou verwachten,Net als andere apparaten daalt de waarde van laptops ook en daalt de kosten van de laptop scherm vervangen doordat schermen goedkoper worden.

Laptopscherm reparatie exacte kosten zal afhangen van het Laptopmodel, Touchscreen of Niet en Scherm resolutie.

Bij Computersall kunt u terecht voor alle Laptop modellen, Voor laptop scherm reparatiekosten meld je reparatie aan en ontvang binnen 24u gratis offerte.

Laptop scherm laten maken, langsbrengen of opsturen voor reparatie.

Laptop scherm vervangen – Goedkoop en Snel laptop scherm repareren! reparatie aanmelden

 1. Meld je reparatie aan?

  Vul het reparatieformulier zo volledig mogelijk. Zo kunnen we je zo goed mogelijk aangeven wat laptop scherm-reparatie gaat kosten. Binnen 24 ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

 2. Stuur je Laptop of breng het langs.

  Zodra we je laptop ontvangen hebben krijg je hiervan een bevestiging met een uitgebreide diagnose.

 3. Snel je Laptop repareren

  Binnen 1-3 werkdagen krijg je je apparaat netjes gerepareerd terug, je apparaat wordt gratis verzekerd teruggestuurd.

Reparatie voordelen bij Computersall

  • Gratis retourneren
  • Binnen 1-3 werkdagen klaar
  • Geen herstel=Geen kost