Laptop scherm vervangen door full HD scherm

Is je laptopscherm kapot of je jouw laptop scherm wilt upgraden? laptopscherm te vervangen voor een scherm met een hogere resolutie is wel mogelijk, bij Computersall.nl krijgen wij vaak de vragen of het scherm van mijn laptop kan upgraden. Over het algemeen is het antwoord dat je niet moet proberen je schermresolutie te upgraden.

Scherm moet de zelfde buiten afmetingen hebben, zelfde dikte, bevestigingspunten op de zelfde plaats, zelfde connectors op de zelfde plaats en de juiste lengte kabel.

Je schermkabel (het scherm verbinden met het moederbord - niet inbegrepen wanneer u een scherm koopt) die LVDS of EDP zal zijn, tweekanaals communicatie ondersteunt, dus 1920x1080, sommige laptops hebben al 2-kanaals kabels (vooral als de laptop in een VOLLEDIGE HD-configuratie werd geleverd) en sommige niet.

De schermkabel (LCD Kabel) in je laptop is van een van de volgende typen:
Single Channel / 1-kanaal - Max. Resolutie 1600x900
Dual Channel / 2-kanaals - Maximale resolutie 1920x1080
Quad Channel / 4-kanaals - Deze zullen QHD- en UHD-resoluties uitvoeren

En je laptop grafische kaart ondersteunt full hd, De videokaart van je laptop is geïntegreerd met de processor óf een losse chip die op het moederbord gesoldeerd is en Full HD laptopscherm beschikken over een schermresolutie van 1920x1080. De schermresolutie bepaald hoe scherp je beeld is.

Informatie over je lcd kabel en je grafische kaart kan je vragen bij de fabrikant van de laptop of met de laptop modelnummer zoek je op google de gegevens van je laptop.

Laptopscherm laten vervangen

Als u zich afvraagt ​​over de kosten van reparatie van een gebroken laptop scherm of upgarden, zult u blij zijn te weten dat dit niet zo duur is als u zou verwachten,Net als andere apparaten daalt de waarde van HP laptops ook en daalt de kosten van de laptop scherm vervangen doordat schermen goedkoper worden.

Wat doe je als je laptopscherm kapot gaat? Koop je een nieuwe of kun je de laptopscherm nog laten vervangen? Elk jaar komen er weer snellere modellen op de markt, maar misschien is je oude HP laptop nog snel genoeg. Voor defecten binnen de garantietermijn kun je terecht bij de winkel waar jij je laptop hebt gekocht. Zij moeten de laptop kosteloos voor jou repareren. Dit geldt natuurlijk niet voor defecten die zelf hebt veroorzaakt.

Laptopscherm reparatie exacte kosten zal afhangen van het Laptop model, Touchscreen of Niet en Scherm resolutie.

Bij Computersall.nl kunt u terecht voor alle Laptop modellen.