Deze foutcode "SU-42118-6" staat PS4 gebruikers niet toe om de nieuwste update van playstation te installeren, waardoor ze niet in staat zijn online games te spelen. Tijdens updaten wordt je hardware gecontroleerd en als een van je hardware niet goed werkt, stopt je playstation met updaten en krijg je een SU- foutcode.

Sommige mensen claimen dat door de hardschijf te formatteren en opnieuw te installeren lost het probleem op dat kan je doen met een USB in veilig modus maar door de ervaringen merkten we dat het probleem met de Blu-Ray drive de hoge waarschijnlijkheid reden voor de SU-42118-6 code is en de moederbord kan niet de Blu-Ray vinden. Je kan ook merken dat je Blu-Ray drive neemt geen disks in en ook niet uitwerpen. Helaas kan je deze nieuwe update pas installeren nadat u de Blu-Ray drive hebt gerepareerd.

SU-42118-6 Foutcode Playstation PS4

Blu-Ray Kabel probleem: Controleer de kabels tussen moederbord en Blu-Ray drive. Als de lipjes kapot zijn, vervang dan de kabel en testen.

SU-42118-6 Foutcode Playstation PS4SU-42118-6 Foutcode Playstation PS4

PS4 moederbord probleem: je kan een nieuw Blu-Ray kopen en testen maar in de meeste gevallen ligt het aan de moederbord maar helaas kan je niks aan doen want het is een technisch probleem.

SU-42118-6 Foutcode Playstation PS4

Voor SU-42118-6 probleem kom je bij Computersallvoor een gratis onderzoek (No Cure - No Pay). Bij Computersall kan je terecht voor alle Playstation modellen, Voor Playstation reparatie meld je reparatie aan . Moederbord reparatie Foutcode SU-42118-6 kost 70.00€.